Assemblea 7 de novembre

Hola Famílies!
Novament ens vam reunir el passat dia 7 de novembre per comentar els temes d’AMPA i escola. Us informem de totes les novetats!


L’adreça de l’escola ens va comunicar que, tal com es va fer l’any passat, l’Ajuntament de Maó, ha tornat a engegar la iniciativa de “Patis oberts”. Participen en aquesta activitat les escoles de Sa Graduada i Mª Lluïsa Serra. Les sessions tindran lloc els divendres, i com ja es va fer l’any passat, la intenció és obrir un espai perquè la franja d’edat de nens entre 10-14 anys tinguin un entorn en el qual jugar.
La primera cita serà el divendres 17 de novembre en Sa Graduada, el 24 en Mª Lluïsa Serra, i així successivament.

Un altre punt tractat va ser la proposta de fer una reunió de delegats per poder marcar una mica les funcions d’aquests i, entre altres temes, activar els grups de difusió a les famílies.
Ens sembla una molt bona eina per conjuminar esforços i dinamitzar una mecànica de treball a les aules. Fomentant el treball en equip!!.

L’accés a l’escola ja compta amb dues places de pàrquing per a minusvàlids. Un en el pàrquing de professors i un al carrer davant de la porta del centre. Un aplaudiment!

En la secció de Tresoreria, El balanç d’aquest mes, a dia d’avui, és de 10.642,75€, i ja comptem amb 101 famílies sòcies. Ens encanta veure com la família creix!
En relació a les comissions de treball hem fet la venda de mel, s’engega l’elaboració del calendari i estem renovant el nostre espai web… ja veureu que xulo queda!!
I ja per acabar: sembla que ja queda menys per poder obrir el servei del menjador. Falten un parell de detalls com confirmar el pressupost amb l’empresa gestora del servei (Catering + monitor de menjador) i per la nostra banda, buscar un voluntari educatiu. Contractar un servei de menjador amb dos monitors faria pujar molt el cost del servei i el preu del menjador per a les famílies seria excessiu. Així que seguim treballant per aconseguir el nostre objectiu. Continuem treballant!!

Ens veiem en el següent resum.

Altres Posts
Assemblea Gener 15 ( 28 Jan,2018 )