Assemblea Juny 20

Hola Famílies!

Sembla que no pot ser, però ja ha arribat juny acaba el curs i comencen les vacances d’estiu!. Us informem de totes les novetats!

Durant els dies 6,8 i 12 es podran entregar les sol·licituds de beques de menjador. Per fi, el menjador serà una realitat el curs que ve.

En la secció de Tresoreria, El balanç d’aquest mes, és de 5.716,14€.€. Entre altres despeses, hem equipat les biblioteques d’aula i ens preparem per iniciar el pressupost pel pati de primària.

Les comissions de treball estan en marxa preparant la festa de final de curs i organitzant ja les tasques del curs que ve: extraescolars, menjador, xerrades i tallers…

No aturem!!

Us recordem que si voleu assistir a les nostres reunions i/o participar a alguna comissió de treball us podeu posar en contacte amb nosaltres via delegat/da. Ens encantarà poder comptar amb vosaltres.

 

 

 

 

Hola Famílias!

Parece mentira, pero ya ha llegado junio, acaba el curso y ¡empiezan las vacaciones de verano!. Os informamos de todas las novedades!

Durante los días 6,8 i 12 se podrán entregar las solicitudes de becas de comedor. Por fín, el comedor será una realidad el curso que viene.

En la sección de Tesorería, El balance de este mes, es de 5.716,14€.€. Entre otros gastos, hemos equipado las bibliotecas de aula y nos preparamos para iniciar el proyecto y el presupueosto pel patio de primaria.

Las comisiones de trabajo estan en marcha preparando la fiesta de final de curso y organizando las actividades del curso que viene: extraescolares, comedor, charlas y talleres…

¡¡No paramos!!

Os recordamos que si queréis asistir a nuestras reuniones y/o participar en alguna comisión de trabajo os podéis poner en contacto con nosotros vía delegado/da. Nos encantará poder contar con vosotros.

Altres Posts
El pati de s’escola ( 30 Aug,2017 )