Notícies

Guanyadors de “I Concurs de Portada Agenda i Calendari”

Gràcies a tots els que vau participar del “I Concurs de Portada Agenda i Calendari” Aquests són els guanyadors

llegir més
I Concurs de Portada Agenda i Calendari

Descargar Bases

L’AMPA MARIA LLUÏSA SERRA convoca el I CONCURS DE PORTADA D’AGENDA I CALENDARI adreçada als alumnes d’educació infantil i d’educació primària amb la finalitat d’estimular l’expressió escrita i artística dels alumnes.

Les categories establertes són les següents:

 1. Dibuix sobre la temàtica de les estacions -primavera, estiu, tardor, hivern- per alumnes d’educació infantil (P3 i P4)
  1. Dibuix sobre la temàtica de la Natura per alumnes de P5 (MLLS i Sant Climent), 1r i 2n.
  2. Dibuix sobre la temàtica de la Natura per alumnes de 3r, 4t i 5è.
  3. Poesia-rodolí sobre la temàtica de les Emocions per alumnes de P5 (MLLS i Sant Climent), 1r i 2n.
  4. Poesia-rodolí sobre la temàtica de les Emocions per alumnes de 3r, 4t i 5è.
 2. La participació al certamen és voluntària.
 3. Els treballs escrits poden ser en català o castellà.
 4. La modalitat escrita serà poesia o rodolí. El tema escollit és les emocions.
 5. Els participants han de garantir que els treballs presentats són originals, de creació pròpia.
 6. Característiques de la presentació:
  1. El format ha de ser en DIN A4 i no superior a 1 full.
  2. Hi ha de constar el títol de l’obra, i a dalt a la dreta la categoria i el nom a la part posterior del DIN A4.
 7. Els guanyadors es triaran per votació popular, on podran votar els mateixos alumnes, l’equip educatiu i els pares/mares que així ho vulguin.
 8. Els guanyadors i el lliurament de premis s’anunciarà el dia de la família el 14 de Maig.
 9. Els treballs guardonats es penjaran al web de l’AMPA: https://ampa.ceipmarialluisaserra.cat
  I seran portada de l’agenda 2019/2020 i del calendari 2020. Les obres presentades passaran a ser propietat de l’AMPA MLLS, a la qual es cediran els drets d’explotació a títol gratuït en les modalitats de reproducció, comunicació pública i distribució.
 10. Per poder participar al certamen, s’hauran de lliurar els treballs abans del 3 de maig, en paper dins la bústia de l’AMPA MLLS o bé en suport digital i per correu electrònic (ampa@ceipmarialluisaserra.cat).

___________________________________________________________________________________________________

Bases del I CONCURSO PORTADA AGENDA Y CALENDARIO CEIP MARIA LLUÏSA SERRA

L’AMPA MARIA LLUÏSA SERRA convoca el I CONCURSO DE PORTADA AGENDA Y CALENDARIO dirigido a los alumnos de educación infantil y educación primaria con la finalidad de estimular la expresión escrita y artística de l@s alumn@s.

 1. Las categorías establecidas son las siguientes:
  1. Dibujo sobre la temática de las estaciones -primavera, verano, otoño, invierno- para alumn@s de educación infantil (P3 y P4)
  2. Dibujo sobre la temática de la Naturaleza para alumn@s de P5 (MLLS i Sant Climent), 1º y 2º.
  3. Dibujo sobre la temática de la Naturaleza para alumn@s 3º, 4º y 5º.
  4. Poesía-rima sobre la temática de las Emociones para alumn@s de P5 (MLLS i Sant Climent),1º y 2º.
  5. Poesía-rima sobre la temática de las Emociones para alumn@s de 3º, 4º y 5º.
 2. La participación al certamen es voluntaria.
 3. Los trabajos escritos pueden presentarse en catalán o castellano.
 4. La modalidad escrita será poesía o rima. El tema elegido es las emociones.
 5. Los participantes deben garantizar que los trabajos presentados son originales, de creación propia.
 6. Características de la presentación:
  1. El formato tiene que ser en DIN A4 y no superior a 1 hoja.
  2. Debe constar el título de la obra, y arriba a la derecha la categoría y el nombre en la parte posterior del DIN A4.
 7. Los ganadores serán escogidos por votación popular, podrán votar l@s mism@s alumn@s, el equipo educativo y los padres/madres que así lo deseen.
 8. Los ganadores y la entrega de premios se anunciará el día de la família el 14 de Mayo.
 9. Los trabajos galardonados se colgarán en la web del AMPA. https://ampa.ceipmarialluisaserra.cat/
  Y serán portada de la agenda 2019/2020 y del calendario 2020. Las obras presentadas pasarán a ser propiedad del AMPA MLLS, a la cual se cederán los derechos de explotación a título gratuïto en las modalidades de reproducción, comunicación pública y distribución.
 10. Para poder participar en el certamen, deberán entregar los trabajos antes del 3 de mayo, en papel dentro el buzón del AMPA MLLS o bien en soporte digital y por correo electrónico (ampa@ceipmarialluisaserra.cat).

 

Descargar Bases

llegir més
Parlem de Sexualitat
llegir més
Assemblea Juny 20

Hola Famílies!

Sembla que no pot ser, però ja ha arribat juny acaba el curs i comencen les vacances d’estiu!. Us informem de totes les novetats!

Durant els dies 6,8 i 12 es podran entregar les sol·licituds de beques de menjador. Per fi, el menjador serà una realitat el curs que ve.

En la secció de Tresoreria, El balanç d’aquest mes, és de 5.716,14€.€. Entre altres despeses, hem equipat les biblioteques d’aula i ens preparem per iniciar el pressupost pel pati de primària.

Les comissions de treball estan en marxa preparant la festa de final de curs i organitzant ja les tasques del curs que ve: extraescolars, menjador, xerrades i tallers…

No aturem!!

Us recordem que si voleu assistir a les nostres reunions i/o participar a alguna comissió de treball us podeu posar en contacte amb nosaltres via delegat/da. Ens encantarà poder comptar amb vosaltres.

 

 

 

 

Hola Famílias!

Parece mentira, pero ya ha llegado junio, acaba el curso y ¡empiezan las vacaciones de verano!. Os informamos de todas las novedades!

Durante los días 6,8 i 12 se podrán entregar las solicitudes de becas de comedor. Por fín, el comedor será una realidad el curso que viene.

En la sección de Tesorería, El balance de este mes, es de 5.716,14€.€. Entre otros gastos, hemos equipado las bibliotecas de aula y nos preparamos para iniciar el proyecto y el presupueosto pel patio de primaria.

Las comisiones de trabajo estan en marcha preparando la fiesta de final de curso y organizando las actividades del curso que viene: extraescolares, comedor, charlas y talleres…

¡¡No paramos!!

Os recordamos que si queréis asistir a nuestras reuniones y/o participar en alguna comisión de trabajo os podéis poner en contacto con nosotros vía delegado/da. Nos encantará poder contar con vosotros.

llegir més
Sant Jordi a Maria Lluisa Serra

Volem donar-vos les gràcies per participar en la primera festa de Sant Jordi a Maria Lluïsa Serra! Esperem que us hagueu divertit tant com nosaltres!

Un agraïment especial a l’Anna Serra pels entretinguts contacontes!

 

llegir més
Festa Pati

Gràcies a totes les persones que han fet possible aquesta gran inauguració del pati d’infantil! Ha estat una festa meravellosa!!!!

llegir més
Carnaval 2018 – Ni el mal temps va poder aturar la festa!

Ni el mal temps va poder aturar la festa!

Moltes gràcies a tots els que vau venir a la festa i us vau disfressar. Vam xalar molt!!

Hi havia disfresses molt ben fetes i aconseguides i de tots els participants que van venir, aquests 4 són els que van guanyar un premi de https://www.facebook.com/mimbrejoguines

Enhorabona a tots els guanyadors! 

Volem agrair especialment a la comissió de festes per haver fet possible aquesta festa tan divertida!

 

 

 

llegir més
Assemblea extraordinària de socis i sòcies de l’Ampa.

El dilluns 29 de gener es va fer l’Assemblea extraordinària de socis i sòcies de l’Ampa.

Aquí teniu un petit resum dels temes que es van tractar:

Es va tornar a remarcar  les avantatges de fer-se soci de l’Ampa: tenir descomptes als llibres de l’escola, tenir descomptes en diferents establiment de Maó però sobretot està la necessitat d’ajudar a l’escola  i als nostres fills mitjançant la creació d’una xarxa de suport entre els pares i l’escola gràcies a la col·laboració mútua.

L’any passat, entre altres coses, l’Ampa va fer aportació econòmica i va col·laborar per fer arribar a l’escola al patge Real, també per les torrades de Sant Antoni. Aquest curs es va aprovar que es farien uns taller de Nadal perquè les famílies ajudessin a decorar l’escola. Com que aquest any ja es va fer el taller de Nadal,  no es farà el taller de Carnaval perquè són molt seguits i no es vol perdre tants de dies de programa curricular. L’any que ve es faran els tallers de Carnaval en comptes dels de Nadal, i així anirem rotant, cada any es farà un d’aquests dos tallers.

Per aquest any també es té previst fer una festa el dia 1 de Març. La idea es fer una gran paella al pati de l’escola i d’aquesta manera celebrar i donar per finalitzat el projecte del pati infantil. Serà també el punt de partida pel començament de un projecte nou: el pati de primària.

Com ja es va comentar, el balanç de Tresoreria a dia 8/01/2018 era de 9.774,87€. Aquest any hi ha 10 famílies  més que l’any passat per aquestes dates. És una molt bona notícia!

S’ha fet un pressupost i planificació de les despeses que hem tingut i hem de tenir aquest curs en funció del saldo del que disposa l’Ampa. Les necessitats més urgents que ens han fet arribar des de l’escola i amb les que l’Ampa vol participar són:

– La compra d’un gronxador/balancí adaptat pels fillets de l’aula UECO i que entraria dins el nou projecte del pati de primària. El cost d’aquest balancí és de 2.000€.

– Una ajuda de 2.000€ per llibres per totes les aules de l’escola,  per la Biblioteca de l’escola.  Ja s’ha fet una part de la compra dels llibres que ja pot gaudir tot l’alumnat de l’escola. Són llibres triats per pedagogues i pel centre educatiu i estan adaptats a les diferents edats dels nens i nenes i a les necessitats de l’escola.

Altre tema molt important amb el que l’Ampa està molt implicada per tal de poder aconseguir, és el tema del menjador escolar. Finalment no s´ha pogut obrir per falta de participació (des de l’empresa de càtering ens diuen que han ser un mínim de 10 fillets cada dia per poder donar aquest servei). L’Ampa vol ajudar a fer aquest projecte realitat i s’intentarà obrir altre vegada quan comenci la temporada, desprès de Setmana Santa, més o menys, per veure si d’aquesta manera podem aconseguir que s’apuntin més famílies i poder tirar amb aquest projecte cap a endavant. Estem segurs de que es podrà fer!!

Per altra banda, alguns pares i delegats de la classe de primer van plantejar el tema de l’extraescolar de basket. Comenten que es va donar poc temps per apuntar-se a aquesta activitat. A l’Assemblea es va proposar tornar a promoure aquesta extraescolar amb un termini més ampli d’inscripció.

Altre extraescolar que s’oferirà pròximament és la batucada. És una activitat dirigida a pares i fills. Els nens no poden assistir sols a les classes, sempre han d’anar amb un adult encara que aquest no vulgui participar de la classe. És una activitat molt divertida que podeu gaudir en família!

Altre tema que es va tractar a l’Assemblea és el de les xerrades i  els tallers. Des de l’Ampa ens agradaria saber quins temes i/o problemàtiques  us  interessarien com a família que es tractessin en futurs tallers i xerrades que organitzin l’Ampa i l’escola. Estem oberts a tot tipus de suggeriments  així que, si voleu, ho podeu comentar amb els vostres delegats  de classe mitjançant el vostre grup de whatssap  i ells  ho comentaran a la pròxima reunió conjunta de delegats que tindrà lloc al mes de febrer.

I finalment, recordar-vos que tothom pot participar en les diferents comissions de l’Ampa de la manera que millor pugui: Socis, Menjador, Xerrades i Tallers, Pati, Comunicació, Ventes, Tresoreria i Extraescolars.

Sereu tots benvinguts!

Fins a la pròxima reunió!

llegir més
Assemblea Gener 15

Hola Famílies!

Feliç any! Després de les reunions en família i tots els dinars i sopars nadalencs, l’AMPA torna a la càrrega. Us informem de totes les novetats!

Gener fa olor de sobrassada….mmmmh!

Aquest mes se celebra, com cada any, la festivitat de Sant Antoni. I s’organitza un berenar de sobrassada torradeta. A gaudir!!

En la secció de Tresoreria, El balanç d’aquest mes, a dia de 8/01/18, és de 9.774,87€.

El Ampa ha fet una primera aportació econòmica per ampliar les biblioteques d’aula i centre. Ens encanta la lectura!

Des de les comissions de treball hem valorat positivament la venda de calendaris, s’han repartit els carnets de soci i ja ens preparem per oferir alguna xerrada a les famílies, Carnaval, Sant Jordi…. I continuar amb el projecte del pati de UECCO i primària. No parem!!!

Com a nota trista, no ha estat possible engegar el menjador tal i com esperavem, a causa de la falta de sol·licitants, però seguirem en l’intent. Tornarem a fer una proposta a les famílies després setmana santa, a veure si hi ha més usuaris interessats i podem per fi aconseguir l’objectiu marcat.

I de moment, aquest mes, res més. Ens veiem en el següent resum!!

llegir més
Convocatòria assemblea general

Per la present es convoca a totes les famílies a l’Assemblea general el pròxim Dilluns 29 de gener de 2018 a les 19:45 (primera conv.) 20:00h (segona conv.) a l’escola, per tractar el següent ordre del dia:

 1. Constitució de l’AMPA. 
 2. Ser soci de l’AMPA. Avantatges de fer-se soci.
 3. Resum de les feines fetes en el curs 2016-2017 i proposta d’activitats  2017-
 4. Estat de comptes de l’AMPA.
 5. Comunicació de l’equip directiu de l’escola.
 6. Intercanvi d’idees, precs, suggeriments.

CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA EXTRAORDINARIA

Es convoca a totes les famílies a l’Assemblea extraordinaria el pròxim Dilluns 29 de gener de 2018 a les 20:15h (primera conv.) 20:30h (segona conv.) a l’escola, per tractar el següent ordre del dia:

 1. Constitució de l’AMPA. Baixes i nous membres.


Per la importància dels temes a tractar, demanem la màxima assistència a l’Assemblea. Volem fer feina representant el màxim de famílies.

ÉS PER L’EDUCACIÓ DELS NOSTRES FILLS I FILLES, NO HI FALTEU!

llegir més
1 2